Lunchkaart
Alle dagen van de week serveren wij tot 17.00 uur onderstaande lunchkaart.
Kies je favoriete sandwich, keuze uit Waldkornbrood (bruin) of Boeren Sesambrood (wit).
Carpaccio 15.50
Carpaccio van ossenhaas met uitgebakken spekjes, pittenmix, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Hete Kip 14.00
In chili gegaarde kipdijfilet met taugé, bosui en cashewnoten
Gerookte zalm 16.50
Ambachtelijk gerookte zalm met zoetzure komkommer, radijs, sesam en wasabimayo
Warme geitenkaas (v) 15.00
Geitenkaas uit de oven met abrikoos, walnoot en honing
Tonijnsalade 15.50
Huisgemaakte tonijnsalade met gekookt ei, rettich en rode ui
Hummus (v) 13.50
Kerriehummus met falafel, avocado en sesamolie
Warme beenham 14.50
Beenham uit de oven met spekreepjes, tomaat, rucola en honing-mosterdmayo
Scampi's 16.00
In knoflookolie gebakken scampi's met taugé, Spaans pepertje, bosui en aioli
Parmaham 15.50
Parmaham met burrata, tomaat, pesto en geroosterde pompoenpitten
Broodplateau Vlees 17.50
Carpaccio van ossenhaas met truffelcrème, hete kip en rundvleeskroket van 'De Bourgondiër'
Broodplateau Vis 18.50
Ambachtelijk gerookte zalm, huisgemaakte tonijnsalade en garnalenkroket van 'De Bourgondiër'
Broodplateau Veggie 16.50
Warme geitenkaas met abrikoos en walnoot, kerriehummus en 'Van Dobben' kaaskroket
Poké Bowl ** TIP ** 23.50
Hawaiiaanse salade met sushirijst, komkommer, avocado, zoetzure komkommer, soja-sesamolie en jouw keuze uit; zalm, duck gyoza, gamba of falafel (V)
Truffel Burger 21.50
Brioche met 100% MRIJ rund, spekreepjes, Parmezaanse kaas, krokante uitjes en truffelmayo, geserveerd met frites
Oesters 23.50
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Gamba's Christoffel 23.50
In kerrie-kokosroom gegaarde gepelde gamba's met taugé en rode peper, geserveerd met frites
Saté Ajam 21.50
Huisgemarineerde kipdijfilet met Javaanse pindasaus, zoetzure wortel & rode kool, seroendeng en kroepoek, geserveerd met frites of brood
Bavette 23.50
Gelakte runderbavette van de grill (medium-rare) met een saus van chimichurri en balsamico, geserveerd met frites
Aziatische Zalm 23.50
Gebakken zalmfilet met rode peper, bosui, krokante uitjes en hoisinsaus, geserveerd met frites
Classic 7.50
Jonge kaas en/of ambachtelijke ham met ketchup
Geitenkaas (v) 8.50
Geitenkaas, abrikoos, walnoot en honingdip
Zalm 11.50
Gerookte zalm, gamba, avocado, rode ui en wasabimayo
Parmaham 9.50
Parmaham, burrata, tomaat en pestodip
Kalfsvlees 13.50
Twee kalfsvleeskroketten van 'Ad van Geloven' geserveerd met brood en truffelmayo
Rundvlees 13.50
Twee rundvleeskroketten van 'De Bourgondiër' geserveerd met brood en mosterd
Garnaal 16.50
Twee garnalenkroketten van 'De Bourgondiër' geserveerd met brood en wasabimayo
Kaas (v) 13.50
Twee 'Van Dobben' kaaskroketten geserveerd met brood en chilimayo
Club Sandwich Vlees 15.50
Gestapelde toast met gerookte kip, spekreepjes, gekookt ei en chilimayo
Club Sandwich Vis 17.50
Gestapelde toast met ambachtelijk gerookte zalm, tonijnsalade, avocado en wasabimayo
Bisque d'homard 13.50
Huisgemaakte romige kreeftensoep gevuld met gamba en bosui
Pittige Kerriesoep 8.50
Romige kerriesoep gevuld met kipdijreepjes en bosui
Carpaccio 19.50
Carpaccio van ossenhaas, uitgebakken spekjes, pittenmix, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Christoffel 24.50
Verse zalm, coquille, gamba, rettich, pittige tempuracracker, wasabi- en truffelcrème
Spicy Chicken 18.50
In chili gegaarde kipdijfilet, taugé , Spaans pepertje, bosui en cashewnoten
Oceaan 22.50
Gerookte zalm, tonijnsalade, krokante gamba, rettich en wasabimayo
Couscous (V) 17.50
Couscous met falafel, geitenkaas, granaatappel en tzatziki
A la saison 19.50
Gerookte kip en gegrilde Parmaham met burrata, abrikoos, avocado, walnoot en kerriemayo
Naturel 10.00
Ham en/of kaas 12.50
Christoffel 15.50
Carpaccio van ossenhaas, bacon, Parmezaanse kaas en truffelmayo
Boeren Omelet 14.50
Grove groenten, champignon en gebakken ui
Van de Chef 18.50
Verse zalm, coquille, gamba, avocado en kreeftenmayo
3-Gangen Keuzemenu 42.50
Bekijk de dinerkaart
Bossche bol 5.00
De enige èchte van Jan de Groot
Appeltaart 5.00
Bourgondische appeltaart (ook van Jan)
Scroppino 10.00
Spoom van citroenijs, wodka, limoncello en prosecco
Coppa Saronno 10.00
Coupe met kaneelijs, stracciatella-ijs, amaretto-chocolade, karamel en slagroom
Tartufo Nougatino 10.00
Tartufo van nougat-roomijs met karamel en slagroom
Borrelplank 10.00
Rundvleesbitterballen, kaastengels, vlammetjes, parmaham, oude kaas, olijven, brood, aioli, chilisaus en mosterd (minimaal 2 personen, prijs is p.p.)
Bourgondische bitterballen 12.00
Knapperige grote bitterballen gevuld met draadjesvlees en smeuïge ragout, 8 stuks, met mosterd
Topking Kaastengels 12,50
Loempiaatjes gevuld met pittige oude kaas, 10 stuks, met chilisaus
Topking Vlammetjes 11.00
Vleesloempiaatjes met een vurige vulling, 10 stuks, met chilisaus
In the mix 14.50
Rundvleesbitterballen, kaastengels en vlammetjes, 12 stuks, met dips
Brood 6.50
Mandje Waldkornbrood met aioli
Olijven 6.50
In knoflookolie gemarineerde olijven
Nacho's 11.50
Warme Tortilla chips met cheddar, tomatensalsa en guacamole
Oesters 23.50
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Allergieën of intoleranties
Wij houden graag rekening met allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.
* In onze keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.