Dinerkaart
Onze kookstijl is Frans georiënteerd met internationale invloeden. Maak een keuze uit onze toegankelijke menukaart.
Stel je eigen 3-gangenmenu samen voor maar 42.50 euro. Je hebt keuze tussen alle onderstaande gerechten in de categoriën entrées, plats en desserts. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk à la carte een keuze te maken.
Bekijk hier onze mogelijkheden voor groepen.
Carpaccio Christoffel
All time favorite; carpaccio van ossenhaas met uitgebakken spekjes, pittenmix, Parmezaanse kaas en truffelcrème
Zalm & Garnaal
Brioche belegd met ambachtelijk gerookte zalm en Hollandse garnalen croquetje met kreeftenmayo
Pizza Fruits de Mer +10
Krokante papadum belegd met coquille, gamba, zalm, wakame en wasabimayo
Crostini Parma
Crostini's belegd met Parmaham, burrata, abrikoos, rucola, tomaat en cranberrycompote
Bao Buns (V)
Aziatisch stoombroodje gevuld met oesterzwam, zoetzure wortel & rode kool en hoisinsaus
Duck Gyoza
Met eendenfilet gevulde dumplings op een bedje van little gem met zoetzure wortel & rode kool, krokante uitjes en Japanse mayo
Scampi pil pil
In knoflookolie gegaarde scampi's met een Spaans pepertje en peterselie
Bisque d'homard
Huisgemaakte romige kreeftensoep gevuld met gamba en bosui
Oesters +10
Half dozijn verse seizoensoesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalotjes
Falafel Salade (V)
Vegetarische balletjes met geitenkaas, avocado, rode biet, hummus, honing en pistachekruim
Aziatische Zalm
Gebakken zalmfilet met rode peper, bosui, sesam, krokante uitjes en hoisinsaus
Hertenbief
Gebakken hertenbiefstuk (medium-rare) met een saus van bospaddenstoelen en cranberries
Seizoenssalade
Maaltijdsalade met gerookte kip & gegrilde parmaham, burrata, abrikoos, avocado, walnoot en kerriemayo
Bavette
Gelakte runderbavette van de grill (medium-rare) met een saus van chimichurri en balsamico
Spinazie Quiche (V)
Hartige taart uit de oven gevuld met spinazie, pijnboompitten en crème fraîche
Kabeljauwhaasje
Gepocheerde kabeljauwfilet van het rugdeel met mosterdtijm-hollandaisesaus en spekreepjes
Saté Ajam
Huisgemarineerde kipdijfilet met Javaanse pindasaus, zoetzure wortel & rode kool, seroendeng en kroepoek
Wild Zwijn
Getrancheerde gebraden wildzwijnfilet met cranberrysaus
Poké Bowl
Hawaiiaanse salade met sushirijst, wortel, avocado, zoetzure komkommer, soja-sesamolie en jouw keuze uit; zalm, duck gyoza, gamba of falafel (v)
Gamba's Christoffel
In kerrie-kokosroom gegaarde gepelde gamba's met taugé en rode peper
Rumpsteak
Gegrilde biefstuk (medium-rare) van de dikke lende met een romige pepersaus
Tartufo Nougatino
Tartufo van nougat-roomijs met karamel en slagroom
Scroppino
Spoom van citroenijs, wodka, limoncello en prosecco
Coppa Saronno
Coupe met kaneelijs, stracciatella-ijs, amaretto-chocolade en slagroom
Engelse kazen +3
Presentatie van Yorkshire Wensleydale met cranberry, Smoked Cheddar en Blue Stilton met cranberrycompote en kletzenbrood
Koffie Compleet
Koffie/thee naar keuze geserveerd met zoete lekkernijen
Creme Brulee
Originele crème brûlée met vanille-ijs, honing en slagroom
Kerstmis 2024
Kom op Eerste of Tweede Kerstdag heerlijk genieten van het Kerstdiner. U kunt een keuze maken uit onze gehele dinerkaart om uw favoriete Kerstmenu samen te stellen. U bent van harte welkom van 16:30 tot 19:30 uur of vanaf 20:00 uur. Reserveren kan online of telefonisch.
Start uw Kerstdiner met een glas Cava en een heerlijke amuse. Dit welkomstarrangement bieden wij aan voor de prijs van € 9,95 per persoon. Indien u gebruik wilt maken van dit arrangement, verzoeken wij u dit kenbaar te maken bij de reservering.
Allergieën of intoleranties
Wij houden graag rekening met allergieën of intoleranties. Informeer bij het bedienend personeel.
* In onze keuken wordt gewerkt met de volgende allergenen: ei, melk (lactose), glutenbevattende granen, pinda, noten, soja, lupine, vis, schaaldieren, sesamzaad, selderij, mosterd, weekdieren, zwaveldioxide en sulfiet. De aanwezigheid van (sporen van) de betreffende allergenen in de gerechten is hierdoor niet uit te sluiten.